Mohazöld szatén szalag csomag

Mohazöld szatén szalag csomag

350 Ft

Ha szereted a változatosságot, és nem szeretnél éveken át ugyanazokkal a nagy kiszerelésű szalagokkal dekorálni, akkor neked ajánlom praktikus szalag csomagjaimat.

Leírás

Mohazöld szatén szalag csomag

szatén szalag mohazöldSzalag csomag tartalma

  • Krém színű szatén szalag: 3 mm x 3 m
  • Fehér szatén szalag: 3 mm x 3 m
  • Mohazöld szatén szalag: 3 mm x 3 m

Ha szereted a változatosságot, és nem szeretnél éveken át ugyanazokkal a nagy kiszerelésű szalagokkal dekorálni, akkor neked ajánlom praktikus szalag csomagjaimat. Néhány alkalomra elegendő, így nem lesz időd megunni, nem megy ki a divatból, nem kell rakosgatnod, védened a porosodástól, gyűrődéstől.

szalag csomagokTöbbféle színkombinációt alkottam, hogy megtaláld a neked tetszőt, az ajándékhoz illőt. Gondosan belehelyezem egy celofán zacskóba a szalagokat, hogy szépen, gyűrődés mentesen jussanak el hozzád. A képen láthatod, hogyan néz ki egy-egy csomag.

Böngészőtől, monitortól függően eltérések mutatkozhatnak a színekben. Igyekeztem valósághűen fotózni, érzékeltetni a színeket, ami többé-kevésbé sikerült is. Légyszíves vedd figyelembe, hogy a valóságban eltérések mutatkozhatnak a képen látható színekhez képest.

Pékzsineget, szalag csomagokat, és különböző szalagokat, mint pl. az öntapadós csipke szalag itt találsz: szalag

Kérdésed van? Hozzászólnál? Csak bátran...

Hozzászólás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A csomagok kiszállítása 06.25-ig szünetel. A kiszállítás napját telefonon leegyeztetjük. Köszönettel: Mikei Erika Bezárás