Házhozszállítás 2017-09-28T15:38:08+00:00

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS országosan: 1.290 Ft

Minimum termékrendelési összeg: 2.000 Ft! Megértésedet köszönöm!

25.000 Ft felett INGYENES kiszállítás

pénztárcaBIZTONSÁGOS
UTÁNVÉTES FIZETÉS

Kockázatmentes utánvétes fizetés a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával.

pénz visszafizetési garancia100% PÉNZVISSZA
GARANCIA 30 NAPIG

Kérdezés, indoklás nélküli pénzvisszafizetési garanciát adunk Neked 30 napon belül. 

levéliconKÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK!

Ha kérdésed van, hívj bátran segítek: +36 20 385 1048; e-mail címem: erika@gasztrokreativ.hu
Csak utánvéttel lehet fizetni? Igen. Viszont a futárnak készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni a csomag átvételekor.
Kapok ÁFÁ-s számlát a rendelésről? Természetesen! A rendelésedkor megadott adataidra állítjuk ki az ÁFÁ-s számlát, amit a csomagoddal együtt fogsz kézhez kapni.
Mi van, ha nem tetszik a termék? Nem kockáztatsz semmit, mert 30 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem tetszik a termék, akkor egy velünk előre leegyeztetett időpontban visszaküldöd a terméket, mi meg visszafizetjük a pénzed. A csomag visszaküldés díja minden esetben téged terhel!

Mikei ErikaSzia! Mikei Erika vagyok, a gasztroKREATÍV.hu megálmodója, 3 gyermekes anyuka.

Én szolgállak ki, Neked írok, velem beszélsz ♥

mpl futárszolgálat

MAXIMÁLIS KÉNYELEM

Az MPL Futárszolgálat (Magyar Posta Logisztika) két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását a megrendelő címén. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ezt követően egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről a megrendelővel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve az őrzési időt, ahol és ameddig a megrendelő átveheti a küldeményt. A futárnak a csomag átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával lehet fizetni.

Neked ajánljuk