“Mézeskalácsos” celofán zacskó 10 db

160 Ft 80 Ft

Elfogyott

Varázsolj egyedit celofán zacskóval! Gyors, egyszerű, praktikus, trendi. A celofán zacskó olyan, mint a jó smink: kihangsúlyozza ami szép. 1 egység rendelésével 10 db-ot kapsz!

Elfogyott

Leírás

“Mézeskalácsos” celofán zacskó 10 db

  • Mérete: 9 x 16 cm + 2 cm ráhagyás az egyik oldalon
  • Anyaga: polipropilén (celofán jellegű tasak), átlátszó, víztiszta, van tartása és könnyen kezelhető. Vastagsága: 30 mikron.
  • Élelmiszer csomagolásra alkalmas!

A díszítő kellékek nem képezik az ajánlat részét! 1 egység rendelésével 10 db-ot kapsz!

celofán zacskó mézeskalácsosKülönböző méretben rendelhetsz celofán zacskót. Tudom, hogy elég nehéz eldönteni, melyik méret a megfelelő számodra, ezért már a névválasztással igyekszem érzékeltetni a méretet. A “Mézeskalácsos” zacskóba 1-2 db házi készítésű mézeskalács, keksz fér el kényelmesen. A bonbonon kívül tehetsz bele például 1 adag házi készítésű forralt bor fűszerkeveréket. Nagyszerű filléres, de mégis házi készítésű ajándék, kiegészítő ajándék pl. pedagógusoknak, nagymamának vagy akár forralt bort kedvelőknek.

celofán zacskó mézeskalácsosEgy kis segítség még a méretválasztáshoz:

A “Mézeskalácsos” celofán zacskóba egy 125 grammos babaszappant tettem állítva. Ahogy a képen is látszik tökéletesen passzol bele. Kényelmesen át tudod kötni szalaggal, és kész is az ajándék csomagolás.

Villámgyors, ízléses csomagolás

A gasztroajándékok csomagolása nem mindig egyszerű. Szeretnél csomagolni, de ugyanakkor láttatni is. Fontos a dizájn és a praktikum összhangja. A celofán zacskók egy jól megválasztott szalaggal és a hozzá illő ajándékkísérővel kiemelik, feldobják a házi készítésű ajándékokat. Természetesen bármilyen dekoratív ajándék csomagolható celofán tasakba.

Celofán tasak előnyei

  • Egyszerű, gyors, kényelmes, praktikus.
  • Bármi csomagolható celofán tasakba, ami belefér.
  • Kreatívan, ízlés szerint díszíthető, ezért megunhatatlan és mindig divatos.
  • Csomagol, de ugyanakkor láttat is egyszerre.
  • Kevés helyet foglal.
  • A gyerekek is imádják, mert ők is gyönyörűséges csomagolást tudnak varázsolni bajlódás nélkül.

A celofán zacskó (bopp tasak) olyan, mint a jó smink: kihangsúlyozza ami szép. Celofán zacskóval pillanatok alatt személyes, dizájnos ajándékcsomagolást alkothatsz.

Mikei Erika♥ Sokszor előfordul, hogy nincs kedvem csomagolni, a hátam közepére sem kívánom a csomagolással járó macerát. Ismered az érzést? Aztán beugrik, hogy itt vannak a klassz celofán zacskóim, papírzacskóim, amikkel pikk-pakk gyönyörűséges ajándékcsomagokat varázsolhatok. Innentől kezdve már nincs szükségem noszogatásra. Te is szoktad halogatni az ajándékcsomagolást? Zacskókkal tuti nem fogod. Próbáld ki, nem fogod megbánni. ♥

Kérdésed van? Hozzászólnál? Csak bátran...

Hozzászólás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A csomagok kiszállítása 06.25-ig szünetel. A kiszállítás napját telefonon leegyeztetjük. Köszönettel: Mikei Erika Bezárás