Miért van minimum rendelés?

Köszi, hogy itt vagy és olvasol ♥

 

3.000 Ft a minimális rendelési összeg + a szállítási díj

Személyes átvétel esetén is 3.000 Ft a minimum rendelés! Felesleges telefonon alkudozni, nálunk ez a szabály! Köszönöm a megértést :-)

 

 

Miért van minimum rendelés?

 

Mert a minimum rendelési érték alatt, ráfizetés minden egyes csomag, személyes átvétel esetén is. Ingyen senki sem dolgozik szívesen. 

Sajnos csak minimum 3000.- Ft értékben lehet rendelni a webáruházban, gazdaságossági okokból így van beállítva a rendszer. Nincs kapacitás kisebb rendelésekre.

Egyszemélyes webshop, a megnövekedett rendelésszámra való tekintettel, minden adminisztráció automatizálva van, a készletnyilvántartás, a számlázás… "Ja, de nekem nem kell számla!!!" de a NAV-nak igen, és szeretek nyugodtan aludni :D Minden egyes tételt automatán leszámlázunk.

Nincs bolt, személyes átvétel esetén is csak előreutalás lehetséges.

Kérem szíves megértésedet!

Sajnos kénytelen voltam minimális rendelési értéket beállítani, mert számtalan 1-2 ezer Ft alatti rendelés érkezett, ami egyszerűen veszteséget termel. Gondold el: 1-2 ezer forintnál mekkora az árrés, majd az adózott eredmény…

Egy átlag rendelés összekészítése futárkész állapotra kb. 10-15-20 perc. Törés és gyűrődés mentesen profin becsomagolom (csomagoló anyag + hézagkitöltő, hogy ne mozduljon el a termék a dobozban).

 

Hogy jön könnyen össze a minimum rendelés?

 

Rokonokkal, barátokkal, szomszédokkal, kollégákkal összeálltok és akkor még a futár költség ára is megoszlik. 

Többször egész kollektíva rendel egyben, akár ingyenes kiszállítással  smiley (Együtt elérik az ingyenes futár díj aktuális értékét.)

Biztosan a Te családodban is van karácsony, húsvét és legalább 2-3 születésnap, névnap évente. Ha ezekre egyben megrendeled a termékeket, akkor pillanatok alatt összejön a minimális rendelési összeg. Sok kis értékű terméket találsz, pl. sütikiszúrók, zacskók, amikkel fel tudod tölteni a hiányzó összeget. Azzal, hogy végig gondolod mi kellhet még, és egy csomagban megrendeled, megspórolhatod a többszöri kiszállítás díját.

 

Köszönöm, hogy megértesz  smiley

 

Mikei Erika 2018.10.01.